ایمان-توکل-استقامت

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل روز

ایمان-توکل-استقامت

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل روز

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل اجتماعی و سیاسی

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات

۴ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تلاش برای تشکیل دولتِ هفتمِ هاشمی رفسنجانی

نگاهی اجمالی به دولت‌های پنجم و ششم (رفسنجانی) ، هفتم و هشتم (خاتمی)، یازدهم و دوازدهم  ( روحانی) نشان می دهد که این دولت ها در یک راستا و بر مبنای تفکرلیبرالیستی مرحوم رفسنجانی حرکت کرده و می کنند و نتیجه اقتصادی رقم خورده برای این سرزمین ماحصل و نتیجه ی ۲۴ سال حکمرانی تفکر مرحوم هاشمی رفسنجانی در این شش دوره می باشد .

نگاهی به وزرا و شاکله ی این سه دولت نشان می‌دهد چیدمان وزرای این سه دولت دردست مرحوم هاشمی و حزب کارگزاران بوده است؛  چهره‌های تکراری از قبیل  زنگنه ، جهانگیری ، کلانتری، شوشتری ، ترکان ، نعمت زاده ، معصومه ابتکار، علی یونسی ، محمدعلی نجفی ، مجید انصاری ، علی ربیعی ، محمدباقر نوبخت ، محمد شریعتمداری ، عباس آخوندی ، حسین کمالی و غیره نشان دهنده همین مطلب است.

روزها به سرعت سپری می شود ،گردنه ای حساسِ انتخاباتِ 1400 در پیش روی ملت ایران خود نمایی می کند ، دو مسیر در پیش روی ملت ایران خودنمایی می کند 1-مسیر پیشرفت و توسعه با قرار گرفتن دولتی جدید و مردمی 2- مسیر استمرار دولت غرب گرا و ذلت پذیر .

 در بین کاندیداهای احراز صلاحیت شده برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نام آقای عبدالناصر همتی  تا حدودی خودنمایی می نماید ؛ فردی که در طی سالیان گذشته در محافل سیاسی حضوری پررنگ نداشته ولی نگاهی به سوابق کاری ایشان و مراحل طی شده ی مدیریتی وی نشان می‌دهد که وی از نیروهای مورد وثوق و پرورش پیدا کرده در دامان خاندان هاشمی رفسنجانی بوده است .

آقای عبدالناصر همتی در سال ۱۳۵۸ مدرک کارشناسی خود را در رشته علوم اقتصادی از دانشگاه تهران اخذ می نمایند ، در سال ۱۳۵۹ وارد صدا و سیما میشود با قرارگرفتن محمد هاشمی رفسنجانی در سال 1363 در رأس مدیریت صدا و سیما آقای همتی پله های مدیریتی را به سرعت طی می نماید وی در سال ۱۳۶۴ تا ۱۳۶۷ به عنوان رئیس واحد مرکزی خبر و سپس در سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۶۸ به عنوان مدیر پخش اخبار صدا و سیما و در ادامه در سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به عنوان معاون سیاسی صدا و سیما منصوب می شوند؛  با پایان یافتن دوران مدیریت محمد هاشمی رفسنجانی در صدا و سیما در سال ۱۳۷۳، جناب همتی هم از صدا و سیما نقل مکان می کند.

جناب آقای همتی با پیشنهاد وزیر اقتصاد و دارایی دولتِ مرحوم هاشمی رفسنجانی در سال 1373 به ریاست بیمه مرکزی جمهوری اسلامی گمارده می‌شوند این ریاست به مدت ۱۲ سال در دو دولت آقای خاتمی تا سال 1385 ادامه پیدا می نماید ؛ با روی کار آمدن دولت نهم و دهم  جناب آقای همتی به مدت ۷ سال به مدیرعاملی بانک خصوصی سینا گمارده می شود با استقرار و روی کار آمدن دولت روحانی ، جناب آقای عبدالناصر همتی در مهرماه سال ۱۳۹۲ به پیشنهاد وزیر امور اقتصاد و دارایی (علی طیب نیا) و تایید مجمع عمومی بانک ملی به عنوان مدیر بانک ملی ایران منصوب می شوند، ایشان در سال  ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۷ مجدداً و برای بار دوم به عنوان ریاست بیمه مرکزی ایران منصوب شده و در نهایت در مرداد ۱۳۹۷ از سوی رئیس جمهور به عنوان رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منصوب می شوند .

بررسی رزومه کاری آقای همتی نشان می دهد که سوابق کاری و مدیریتی ایشان  با خاندان مرحوم رفسنجانی در سه دولت هاشمی ، خاتمی و روحانی گره خورده است و لذا چنین به نظر می رسد که جریان هاشمی و کارگزاران سازندگی برای استمرار و تحقق دولتِ هفتمِ هاشمی رفسنجانی نگاه ویژه‌ای به شخص عبدالناصر همتی دوخته اند که سخنان محمد هاشمی رفسنجانی در تاریخ ۸ خرداد نشان دهنده همین موضوع می باشد.

 محمد هاشمی رفسنجانی در سخنان خود از آقایان لاریجانی و جهانگیری درخواست می کند  که از آقای همتی حمایت کنند و همچنین از اعتماد ویژه مرحوم هاشمی رفسنجانی به آقای همتی سخن می گویند که همین اطمینان ایشان باعث گردید مرحوم هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۹۲ از روحانی درخواست نماید  که همتی را به عنوان رئیس بانک مرکزی برگزیند  به هر حال سخنان محمد هاشمی رفسنجانی و حمایت حزب کارگزاران سازندگی از آقای همتی و همچنین برکناری تبلیغاتی جناب همتی از ریاست بانک مرکزی توسط آقای روحانی نشان می دهد که جریانِ حاکم بر قوه مجریه  به همین آسانی حاضر به کنار رفتن از قوه ی مجریه و واگذاری دولت به خادمان واقعی ملت نخواهند بود.

 در پایان می توان چنین گفت: جریان حاکم بر قوه ی مجریه در راستای استمرارحاکمیتِ  24 ساله بر قوه ی مجریه تلاش دارند در انتخابات پیش رو به نوعی دولتِ هفتمِ مرحوم هاشمی رفسنجانی با کارپردازی جناب همتی را تشکیل دهند که سناریوهای طراحی شده و مطالب بیان شده از سوی جناب همتی در طول چند روز گذشته نشاندهنده ی حضورقوی جناب آقای آشنا به همراه تیم رسانه ای متبحر –در فریب ملت-  در پشت صحنه ی سخنان آقای همتی می باشد ؛ تیم متبحر آشنا – متخصص در فریب -  به طور قطع و یقین تا 28 خرداد برنامه های گسترده ای به اجرا خواهند گذاشت و مارهای خوش وخط و خال خود را برای فریب و مشوش کردن افکار عمومی و ایجاد حاشیه سازی های کاذب و دروغین  تا روز رأی گیری یکی پس از دیگری رونمایی خواهند نمود  و لذا امید است ملت  ایران اسلامی با استعانت و یاری گرفتن  از فضل و رحمت الهی  و با بصیرت انقلابی خود ؛ ترفندهای جریانِ آشنا در جهت  فریب  افکار عمومی را ؛ نقش بر آب نمایند.

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

اگر میدان تسلیمِ آرزوهای کودکانه ی  ظریف می شد؟!

انتشار فایل صوتی آقای ظریف از شبکه بدنام سعودی - آمریکایی در هفته‌های اخیر را می توان استمرار و ادامه روند حاشیه‌سازی های پر تکرار و ملالت آور حاکمان بر قوه مجریه دانست . روندی که در طول هشت سال گذشته بارها تکرار شده است ماجرا هایی از قبیل : پخش صدای شجریان، برگزاری کنسرت های مختلط ،حضور زنان در ورزشگاه ها، دوچرخه سواری بانوان در ملاء عام و ... همه نشان دهنده عزم و اراده ی جریانِ تدبیر و امید برای ایجاد حاشیه سازی های کاذب در جهت انحراف افکار عمومی برای رسیدن به مقاصد سیاسی بوده و هست.

در ادامه ی همین روند جناب ظریف در صوت خود تلاش می‌کند این مطلب را به جامعه القاء نماید که عدم پایبندی دشمنان اسلام به مفاد برجام نتیجه و ماحصل حضورِ مردانِ میدان در صحنه کارزار دردو جبهه ی حساس سوریه و عراق بوده است و به بیان دیگردر صورت تسلیمِ میدان درمقابل تفکرظریف به طور قطع و یقین مفاد برجام از سوی آمریکا و کشورهای اروپایی اجرا می گردید .

در ادامه برآنیم به صورت مختصر محاسن و معایب غلبه ی دیپلماسی و تسلیمِ میدان در مقابل آن را ، مورد بررسی قرار دهیم.

الف - محاسن غلبه ی دیپلماسی بر میدان:( در یک رویای کودکانه)

 با اجرایی شدن مفاد برجام  از سوی ایران و سایر کشورها خصوصا 3 کشور آمریکا،انگلیس و فرانسه تحریم ها بالمره لغو و مراودات گسترده ی اقتصادی با کل جهان و خصوصا با طرف های  آمریکایی و اروپایی برقرار می گردید  و با رفع تحریم های اقتصادی، بانکی و...  کشور دچار تحول اقتصادی شده و وضع کشور به عبارتی  گل و بلبل می شد ، قیمت دلار به هزار تومان می‌رسید، پاسپورت ایران در سطح بین‌الملل و خصوصاً در نزد آمریکا و کشورهای اروپایی عزت پیدا می‌نمود و رفاه گسترده بر ایران حاکم می گردید.

ب- معایب غلبه دیپلماسی بر میدان :

 1- دولت سوریه به عنوان یکی از متحدان قدیمی ایران و حلقه رابط بین ایران با گروه‌های جهادی  در لبنان و فلسطین سقوط کرده و گروه داعش که ساخته شده ی آمریکا و رژیم صهیونیستی بود بر سوریه مسلط می گردید .

2- با تسلط داعش بر کشور سوریه لبنان در محاصره کامل رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار می‌گرفت و حزب الله لبنان مورد هجوم گسترده رژیم صهیونیستی و گروه داعش قرار می گرفت و در صورت غلبه رژیم صهیونیستی بر حزب الله لبنان ، گروههای مقاومت فلسطینی هم دچار اضمحلال و فروپاشی می‌شدند و به نوعی امنیت اسرائیل به بهترین وجه تامین می گردید .

3- با گسترش و تقویت مالی و تسلیحاتی داعش دولت عراق همسایه غربی ایران سقوط کرده و گروه وحشی تکفیری داعش بر عراق مسلط می گردید و با تسلط داعش بر عراق تبعات سنگین و خطرناکی بر ملت عراق و ایران تحمیل می گردید. مواردی از قبیل:

الف: با سقوط دولت عراق و تسلط داعش بر عراق بلاشک همان اتفاقی که برای مردم سوریه رقم خورد برای مردم عراق رقم می‌خورد. با شروع جنگ در سوریه و حمله داعش از ۲۴ میلیون نفر جمعیت سوریه -74 درصد سنی -  ۱۲ میلیون نفر آواره شده و از این تعداد ۶ میلیون نفر به کشورهای پیرامونی پناهنده شدند و لذا تسلط گروه داعش بر کشور عراق  با جمعیتی بالغ بر 37 میلیون نفر که بیش از 60 درصد جمعیت آنرا شیعیان تشکیل داده می توانست فجایع اسفناک تری بدنبال داشته باشد  از جمله : کشتار گسترده شیعیان و سایر اقلیت های دینی و مذهبی و حتی سنیان ، تخریب گسترده ی بقاع متبرکه و حرم های مطهر ائمه طاهرین علیهم السلام ، هتک حرمت به نوامیس صدها هزار انسان  بیگناه در عراق ، مهاجرت و آوارگی بیش از 15 میلیون عراقی و با توجه به هم مرز بودن عراق با ایران،سوریه،عربستان،اردن و کویت ؛ بدون شک  مطمئن ترین مکان برای مهاجران عراقی خصوصاً شیعیان عراق ؛ ایران اسلامی بود.

ب: گروه تکفیری داعش مرز مشترکی بالغ بر 1400کیلومتر با ایران اسلامی پیدا می‌نمودند و به عبارت دیگر با توجه به تسلط رژیم صهیونیستی بر گروه داعش در حقیقت رژیم صهیونیستی خود را به پشت مرزهای ایران اسلامی می رساند و به نوعی رویای از نیل تا فرات  برای رژیم صهیونیستی محقق می‌گردید.

ج:با تسلط آمریکا و رژیم صهیونیستی بر سوریه و عراق و تضعیف و یا نابودی گروه های جهادی در لبنان و فلسطین زمینه برای تمرکزفشارسنگین ترو محاصره ی  شدید ترایران اسلامی برای دشمنان این مرز و بوم مهیا شده و رویای دشمنان برای تجزیه ی ایران اسلامی  تا حدودی محقق می گردید.

 

 حال باید جناب ظریف پاسخ گوی سوالات زیر باشد.

1- چه کسی و یا چه کسانی باید در مقابل وحشی های داعش در بیش از 1400 کیلومتر مرز مشترک ایران و عراق - برای دفاع از کیان اسلامی - صف‌آرایی می‌نمودند؟!

2- ایران اسلامی برای حفاظت از این مرز مشترک طولانی ، باید چه هزینه‌های میلیاردی را متحمل می شد؟!

3 - ایران اسلامی برای پذیرایی از میلیون‌ها پناهنده عراقی، باید چه هزینه های میلیاردی متحمل می شد؟!

4- جناب آقای  ظریف همانگونه که دوستتان جناب آقای جان کری- که امضایش تضمین است- بیان کرده تاکنون ایران  تنها  توانسته3 میلیارد دلار از پول های بلوکه شده ی خود را - پس از تحمیل برجام -  برداشت نماید و اگر ما فکر کنیم با تسلیم شدن مردان میدان در مقابل تفکر شما  بر فرض محال این مبلغ به 200 میلیلرد دلار می رسید ؛ آیا این مبلغ می توانست جبران خسارت ها  و خطرهای گوناگون ایجاد شده برای ایران اسلامی  پس از سقوط دو دولت عراق و سوریه  به دست داعش باشد؟!

در پایان باید از سویی سر برآستان ربوبی بساییم و سجده ی شکر بجا آوردیم که این کشور از نعمت رهبری فقیه،زمان شناس،مدیر و مدبر برخوردار بوده ؛ رهبری که تاکنون با سرپنجه ی تدبیر؛ کید و مکر دشمنان بر علیه عزت و سربلندی ملت ایران و منطقه را  نقش بر آب نموده و از سویی دیگر با تمام توان از این نعمت الهی – ولایت فقیه – پاسداری نماییم ؛زیرا در صورت فقدان این عطیه ی الهی  و حاکم شدن وغلبه ی تفکرات لیبرال و غرب زده بر این کشور؛ نه تنها باید شاهد  سرنوشت شومی برای ایران اسلامی بلکه  سایر کشورها و ملتهای منطقه  می بودیم.

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

«قطعی گسترده برق»

«آخرین تلاش دولت روحانی برای مهندسی انتخابات»

 هرچه به زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نزدیک می شویم ماجرای مهندسی انتخابات توسط دولت روحانی ابعاد وسیع ترو پیچیده تری به خود می گیرد.

 ماجرای مهندسی انتخابات به صورت ویژه از زمانی در دستور کار دولتِ تدبیر و امید قرار گرفت که نتیجه انتخابات مجلس در سال ۱۳۹۸ با شکست سنگین جریان حامی دولت رقم خورد، نتیجه‌ای که ماحصل هفت سال مذاکرات نافرجام برجام ، نابودی سرمایه مردم در بورس،گرانی افسار گسیخته،عدم تحقق وعده های داده شده و کاهش شدید ارزش پول ملی بود .

درهمین راستا دولت تدبیر و امید با دستاویز قرار دادن ماجرای کرونا سعی نمود با تمام توان در مقابل تجمعات ملی و مذهبی که نقش بسزایی در اتحاد و انسجام ملی و بصیرت افزایی داشته ایستادگی نماید و همه مراسمات ملی – مذهبی را در طول بیش از یک سال گذشته به انحاء مختلف ملغی نمود تا به زعم باطل خود از شکست سنگین خود در انتخابات 1400 جلوگیری نماید.

 ولی آنچه در این روزها بیشتر خودنمایی می کند قطعی مکرر و ممتد برق در سومین فصل بهار می باشد ؛ ارتباط قطعی برق با انتخابات وقتی معنا و و مفهوم منطقی پیدا می‌نماید که به تصمیمات ستاد کرونا در طی روزهای اخیر توجه نماییم ، ستاد کرونا با مدیریت شخص روحانی در تصمیمات جدید خود تجمعات انتخاباتی در فضاهای سربسته را ملغی نموده و برگزاری تجمعات انتخاباتی در فضای باز حتی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی را با محدودیت شدید همراه ساخته است  به عبارت دیگر دولتِ حاکم بر قوه مجریه از یک سو تلاش دارد با دستاویز قراردادن سلامت مردم و به بهانه ی جلوگیری از شیوع کرونا، تجمعات مردمی که خارج از کنترل دولت است را دچار محدودیت جدی نماید و ازسوی دیگرتلاش دارد وظیفه تبلیغات انتخاباتی را به صدا و سیما و شبکه های مجازی محول نماید و از ارتباط چهره به چهره و واقعی ملت با کاندیداهای ریاست جمهوری که نقش بسزایی در افزایش شور ونشاط انتخاباتی بازی می کند جلوگیری نماید ، ولی قطعی های مکرر برق در طی هفته های گذشته نشان دهنده یکی دیگر از جادوها و حربه های  جریان حاکم برای تاثیرگذاری منفی در روند انتخابات سالم می باشد .

از قرائن چنین به نظر می رسد قطعی مکرر برق در سطح شهرها که از اواخر اردیبهشت ماه  شروع شده ،پیش در آمدی است بر قطعی‌های گسترده‌تربرق در روزهای آتی ؛ احتمالاً در ساعت پخش مناظرات تلویزیونی کاندیدهای ریاست جمهوری شاهد قطعی های گسترده ی برق خواهیم بود که اگر این روند به همین منوال پیش رود مرجعیت صدا و سیما در انتخابات و ایجاد فرصت برابر به کاندیداهای انتخاباتی بی اثر شده و نقش صدا و سیما در روند انتخابات کم رنگ و به نوعی به حاشیه رانده خواهد شد و ملت به  ناچار و نا خواسته به سمت فضای مجازی متمایل خواهند شد.

 گرایش مردم به سمت فضای مجازی به نوعی اجرا شدن خواست و نیت جریان حاکم خواهد بود زیرا کنترل فضای مجازی به صورت عمده در دست دشمنان خارجی نظام اسلامی و دولت روحانی می باشد و در صورت اجرایی شدن این پروژه از سوی دولت تدبیرو امید ؛شبکه‌های کنترل شده در فضای مجازی با تمام توان به تخریب کاندیداهای مردمی و انقلابی خواهند پرداخت و فضا را آن چنان مشوش و غبارآلود خواهند نمود که در نهایت بتوانند مهره ای به مانند حسن روحانی را به ملت ایران تحمیل نمایند و متاسفانه نمی توان این حقیقت را کتمان نمود که دشمنان انقلاب اسلامی و دنباله های داخلی آنان قرار گرفتن دولتی به مانند دولت حسن روحانی را به قرار گرفتن دولتی مردمی و انقلابی در راس قوه مجریه ترجیح خواهند داد.

زیرا قرار گرفتن مهره ای با افکار لیبرالیستی در رأس قوه ی مجریه  می تواند به آسانی بسیاری از اهداف دشمنان انقلاب اسلامی را در ایران اسلامی محقق ساخته و اجرایی نماید، همانگونه که در 8 سال گذشته بسیاری از اهداف دشمن در میز مذاکرات به جمهوری اسلامی ایران تحمیل گردید . مواردی از قبیل : به هدر داده شدن 8 سال از عمر کشور درمذاکرات نافرجام برجام ،تعطیلی مراکز هسته‌ای، تعطیلی صنعت پیشرفته و حیاتی هوا وفضا ،عدم برنامه‌ریزی صحیح  و ایجاد صف‌های طولانی و تحقیرکننده برای تهیه ارزاق عمومی ، زیر سوال رفتن توانمندی نظام جمهوری اسلامی در حل مشکلات کشورو گره زدن حل مشکلات کشور به رفع تحریم ها و بسیاری موارد دیگر .

در پایان می توان چنین گفت :با تمام شیطنت ها و فشارهای سخت و توانفرسای اعمال شده از سوی جریان حاکم بر قوه ی مجریه بر ملت بزرگ ایران به فضل الهی و هوشیاری و بصیرت مردم به پایان دولت لیبرال و غرب باور چند صباحی بیش نمانده و انشاءالله ملت صبور ایران  با انتخابی آگاهانه خط بطلانی بر مدیریت اشرافی، غرب باور و ذلت پذیر کشیده و دولت اینده بتواند با همتی بلند روزها یی بهتر و در شأن ملت استوار و مقاوم ایران اسلامی ؛ برای  این مرز و بوم رقم زند.

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

برآشفتگی سید حسن آقای خمینی از عدم احراز صلاحیت هم باندی ها

جناب  حجت الاسلام سید حسن آقای خمینی در تاریخ 5 خرداد 1400 در جمع شماری از اعضای ستاد مرکزی بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی رحمت الله علیه و به مناسبت سالروز فتح خرمشهر سخنانی بیان نموده ؛ که در پاسخ به سخنان وی ذکر چند نکته ضروری است.

 1- سالروز فتح خرمشهر ۳ خرداد ماه می باشد لذا می‌توان تشکیل این محفل را نه به مناسبت سالروز فتح خرمشهر بلکه به مناسبت عدم احراز صلاحیت تعدادی از هم باندی های سید حسن آقای خمینی قلمداد نمود.

 ۲-  ایشان در بخشی از سخنان خود چنین می گوید : «هر حرکتی که بخواهد نافی عنصر جمهوریت باشد یک حرکت ضد انقلابی است » در جواب ایشان باید گفت : جناب سید حسن آقا آیا بخش اعظمی از دست اندرکاران دولت روحانی که با تلاش  حضرتعالی ، مرحوم هاشمی رفسنجانی و خاتمی در هشت سال گذشته بر مسند قدرت قرار گرفته و زمام امور مملکت را به دست گرفته اند همان افرادی نیستند که در سال ۱۳۸۸ پس از شکست در انتخابات بر علیه منتخبِ جمهور ملت صف آرایی کرده و هشت ماه در کشور شورش و بلوا ایجاد کردند؛  اگر به واقع شما خود را دلسوز جمهوریت نظام می دانید ، چرا و به چه علت در خصوص حرکت ضد انقلابی هم باندی های خود در سال ۱۳۸۸ برآشفته نشده و حرکت ضد انقلابی هم باندی های خود را محکوم ننمودید و چرا در حال حاضر از عدم احراز صلاحیت چند هم باندی خود چنین آشفته خاطر شده اید .

3- ایشان در ادامه چنین می‌گوید : «عامل اصلی چنین رد صلاحیتهای توجه نداشتن به عنصر زمان و مکان در اجتهاد و ماندن در همان اندیشه بسته و ناکارآمد است»  در پاسخ باید چنین گفت: آیا توجه به عنصر زمان و مکان در اجتهاد به معنای تایید نمودن افراد نالایق برای قرار گرفتن در پست‌های حساسی از جمله ریاست جمهوری است ؟ و آیا این سخنان شما درخصوص تخریب شورای نگهبان در تضاد کامل با نظرات متنقن و عالمانه ی معمار انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) نمی باشد ؛ زیرا حضرت امام (ره) در خصوص جایگاه شورای نگهبان چنین می فرمایند: « شورای نگهبان قانونی است و کسی حق ندارد در مصاحبه ها و نطق ها و رسانه ها به آن توهین و یا آن را تضعیف کند» (صحیفه امام جلد ۱۴ صفحه ۲۰۱ ).  وایشان در جای دیگر چنین می فرمایند : « از شورای محترم نگهبان می‌خواهم وتوصیه می‌کنم ، چه در نسل حاضر و چه در نسل های آینده که با کمال دقت و قدرت وظایف اسلامی و ملی خود را ایفا و تحت تاثیر هیچ قدرتی واقع نشوند» ( صحیفه امام جلد ۲۱ صفحه ۴۲۱ ).

4- ایشان در بخش دیگر چنین  می‌گویند: « البته من شک ندارم که روح تفکر مردم گریز و جمهور ستیز از جان دشمنان مردم در کالبدها دمیده می شود و عده‌ای ناآگاهانه آن را در جان خود می خرند»  در پاسخ باید چنین گفت: بله جناب سید حسن آقا ما هم شک نداریم کسانی که در سال ۱۳۸۸ در تقابل با جمهورِ ملت ایستادگی نمودند و ۸ ماه کشور را به آشوب کشیدند و تحریم های گسترده تر دشمن را به ملت بزرگ ایران تحمیل کردند دشمنان واقعی جمهورِ ملت و جمهورستیزان واقعی بوده و هستند ، جناب سید حسن خمینی دشمنان واقعی جمهورِ ملت و جمهور ستیزان آنانی بوده و هستند  که در هشت‌سال گذشته چشمان خود را بر فجایع تحمیلی دولت روحانی بر ملت ایران بسته و تنها به خاطر منافع حزبی و امیال سیاسی سکوت اختیار کردند، آنانی که صف‌های طولانی ملت ایران برای تهیه ارزاق عمومی را دیده ولی سکوت اختیار کردند، آنانی که نابودی اموال ملت ایران در بورس و نابودی ارزش پول ملی را دیده و سکوت اختیار کردند.

5- ایشان در پایان چنین می گوید: «اگر من به جای کاندیداهای تایید شده بودم انصراف می دادم چرا که دولت برآمده از این انتخابات توان حل هیچ مشکلی را ندارد » در پاسخ باید به سید حسن آقا چنین گفت : این سخنان متاسفانه به نوعی تکرار سخنان مریم رجوی و سایر دشمنان قسم خورده خارجی و داخلی انقلاب اسلامی است که خواستار تحریم انتخابات شدند.

در پایان باید به  حجت الاسلام سید حسن خمینی چنین گفت: چگونه است که دولت روحانی که تنها دستاوردش  در 8 سال گذشته به واقع نابودی ساختارهای اقتصادی ،سیاسی و اجتماعی بوده است مورد تایید جنابعالی  است ولی در یک پیش گویی طنز گونه دولت آینده را قبل از شکل گیری ناموفق نشان داده و خواستار تحریم انتخابات از سوی سایر کاندیداهای احرازِ صلاحیت شده می باشید.

  • سید ابراهیم میرپورفرد