ایمان-توکل-استقامت

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل روز

ایمان-توکل-استقامت

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل روز

بیان دیدگاه های شخصی در خصوص مسائل اجتماعی و سیاسی

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات

۴۷ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

پس از دستگیری جاسوس ؛ کاووس سعید امامی بیکباره بعضی از آقایان اصلاح طلب و حامیان و مشاوران آقای روحانی بجای تقدیر از حافظان امنیت در میان تعجب همگان به حمایت از جاسوس دستگیر شده پرداختند .

شاید این عکس گوشه ای از ترس و وحشت حامیان دولت را از دستگیری جاسوس دستگیر شده بر ملا سازد.

در عکس زیر خانم ابتکار از مدیران دولت آقای روحانی و یکی از حامیان میر حسین موسوی ( از سران فتنه) در حال تقدیر از جاسوس دستگیر شده دیده می شود.

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار پرشور هزاران نفر از مردم متدین و انقلابی تبریز، درک عمیق و انقلابی ملت در تفکیک میان «انقلاب و نظام» با «عملکرد تشکیلات و دستگاههای مختلف» را از علل اصلی حضور متفاوت و تحسین‌برانگیز مردم در راهپیمایی سراسری ۲۲ بهمن امسال خواندند و سخنان مهمی در چهار محور «انقلاب و کارکرد اصلی آن»، «آسیب شناسی انقلاب»، «اولویتهای مقطع کنونی» و «آینده انقلاب» بیان کردند.



حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ابتدای این دیدار با اشاره به تقارن این ایام با شهادت حضرت فاطمه‌زهرا(س)، مقام والای آن بانوی بزرگ را به عنوان برترینِ زنان اهل‌بهشت مورد توافق همه مسلمانان اعم از شیعه و سنی دانستند و گفتند: درس آن بانوی دو عالم به همه مسلمانان، درس شجاعت، فداکاری و معرفت‌آموزی است.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ را سرنوشت‌ساز و تاریخ‌آفرین خواندند و خاطرنشان کردند: اگر این قیام پرعظمت نبود، به احتمال زیاد حادثه ۱۹ دیِ قم فراموش و مسیر تاریخ کشور عوض می‌شد، بنابراین تبریزی‌ها با قیام و فهم درست و اقدام بموقع توانستند حرکت عظیمی را بوجود آوردند که آن حرکت به ۲۲ بهمن ۵۷ و پیروزی انقلاب اسلامی منتهی شد.


ایشان سپس به راهپیمایی پرشور و متفاوت مردم در ۲۲ بهمن امسال اشاره کردند و گفتند: چنین حضور مردمی در دفاع از انقلاب اسلامی آن‌هم در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب، شبیه معجزه است و در هیچ‌یک از انقلاب‌های دنیا نظیر ندارد.

رهبر انقلاب اسلامی، علت حضور با انگیزه‌تر مردم در راهپیمایی امسال را بروز دشمنی‌های گوناگون از داخل و خارج از جمله از جانب آمریکا و برخی همسایگان ناخلف و بدعهد خواندند و افزودند: البته مردم به برخی مسائل جاری کشور انتقاد دارند و ما کاملاً از انتقادها، گلایه‌ها و شکوه‌های آنها مطلع هستیم اما وقتی پای انقلاب و نظام در میان است، مردم اینگونه در دفاع از انقلاب به صحنه می‌آیند.


ایشان، حضور خردمندانه مردم را ناشی از وجود «آگاهی انقلابی» و «کمال سیاسی» در ملت و توانایی آنها در تفکیک «نظام انقلابیِ امت و امامت» با «تشکیلات دیوانسالاری کشور» دانستند و گفتند: نه فقط از دولت و قوه قضائیه و مجلس، بلکه ممکن است فردی از شخص حقیر نیز انتقاد داشته باشد اما انتقاد هیچ منافاتی با ایستادگی پای نظام اسلامی و انقلابیِ برآمده از پایداری ملت و فداکاری صدها هزار شهید ندارد و به همین علت، مردم با همه وجود از این انقلاب دفاع می‌کنند.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه با اشاره به سوابق برجسته و انقلابی مردم تبریز، این دیدار را بهترین فرصت برای بیان چند مسئله اساسی در خصوص «کارکردهای انقلاب»، «آسیب‌شناسی انقلاب»، «اولویت‌ها» و در نهایت «آینده انقلاب اسلامی» خواندند.

ایشان با اشاره به عظمت و ابعاد خارج از درک انقلاب اسلامی و تلاش فراوان دشمنان برای انکار خدمات و کارکردهای آن، مهمترین کار انقلاب اسلامی را «تبدیل نظام طاغوت به نظام مردم‌سالار» برشمردند و افزودند: مردمسالاری یعنی در همه چیز «مردم» اصل هستند.


رهبر انقلاب اسلامی، انتخابات و رأی مردم در تعیین مستقیم یا غیرمستقیم رهبری، رئیس‌جمهور و سایر مسئولان را تنها بخشی از مردم‌سالاری دانستند و گفتند: مردم‌سالاری یعنی «مردم را در همه امور زندگی صاحب رأی و تدبیر و تصمیم قرار دادن» و این درست در نقطه مقابل هیچ‌کاره بودن مردم و استبداد مطلق سلاطین و طواغیت در قرنهای متمادی قبل از انقلاب است.


ایشان با یادآوری اضافه‌شدن سلطه و نفوذ خارجی به استبداد داخلی از اواسط دوران قاجار و همه‌کاره‌شدن آمریکایی‌ها در دوره پهلوی، افزودند: مردم‌سالاری اجازه استبداد و سلطه خارجی را نمی‌دهد و علاوه بر تغییر اساسی در اداره سیاسی کشور، اثر آن در خدمات شهری و روستایی و زنده کردن روحیه کارهای بزرگ همچون تشکیل سپاه پاسداران، جهاد سازندگی و بسیج نمایان است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به آثار شگرف مردم‌سالاری در پرورش استعدادهای مردمی به یک نمونه در بخش سلامت اشاره کردند و گفتند: در دوران طاغوت کشور بحدی از لحاظ نیروی انسانی ناتوان بود که برای درمان، پزشکان هندی و فیلیپینی به کشور می‌آمدند اما امروز ایران قطب جذاب سلامت در منطقه و جزو چند کشور اول دنیا در برخی دانش‌های کمیاب و نوپدید است که این نتیجه مردم‌سالاری و اعتماد به مردم و زنده‌شدن حس اعتماد به‌نفس ملی است.
ایشان، ابهت و عزت و عظمت ملت ایران را یکی دیگر از کارکردهای انقلاب اسلامی دانستند و گفتند: امروز یک کشور منطقه با وجود فروش روزانه ۱۰ میلیون بشکه نفت و در اختیار داشتن خزانه‌ی پر از پول، کشوری عقب‌مانده است و هیچ حرف و خبری از ملت آن در دنیا نیست اما در اثر مردم‌سالاری دینی، در نگاه عمومی به کشور، مردم ایران برجسته‌ و پیش برنده انقلابند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: به‌علت وجود این واقعیت، دشمنیِ دشمنان با مردم ایران است و اینگونه نیست که آمریکایی‌ها فقط با شخص حقیر یا چند مسئول دولتی دشمن باشند، زیرا همه کارهایی که آنان را به خشم و غضب وامی‌دارد، کار ملت ایران است.

ایشان پیشرفت کشور را نتیجه مردم سالاری دینی خواندند و با اشاره به نامگذاری دهه سوم انقلاب به نام «دهه پیشرفت و عدالت» خاطرنشان کردند: پیشرفت در عرصه های مختلف به معنای واقعی کلمه رخ داده اما در زمینه «عدالت» اقرار می کنیم که عقب مانده ایم.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر ضرورت عذرخواهی از خداوند و مردم به خاطر عقب افتادن در زمینه عدالت افزودند: ان‌شاءالله با همت مسئولان و مردان و زنان کارآمد و مؤمن در این زمینه نیز پیشرفت خواهیم کرد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: پیشرفت یعنی یک ملت با اتکاء به تصمیم و اراده و دانش و ظرفیت خود، به صفوف مقدم برسد که این واقعیت در ایران محسوس است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تأثیرگذاری و صاحب رأی بودن جمهوری اسلامی در مسائل منطقه، پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های پزشکی، هسته ای، نانو، زیست فناوری، دفاعی و راههای مواصلاتی را یادآور شدند و تأکید کردند: اگر به جوانان اهمیت بیشتری دهیم، از شدت استعداد و ابتکار، آماده پرواز و اوج‌گیری هستند ولی ما مسئولان قدری در این زمینه کوتاهی داریم و باید همت و تلاش بیشتری صورت پذیرد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: دشمنان ایران از پیشرفت‌های چهار دهه اخیر مطلعند اما ملت‌ها از این پیشرفت‌ها بخوبی آگاه نیستند چراکه ما در تبلیغات ضعیف، کم‌کار و کم‌ابتکار هستیم که باید جبران کنیم.

ایشان در همین زمینه به مسئولان توصیه کردند: به‌صورت عملی و هنرمندانه، و نه با مبالغه و نه صرفاً گزارش های زبانی، پیشرفت‌های مختلف کشور را بازگو کنند تا برخی غافلان که نادانسته در این مسائل تشکیک می کنند، واقعیتها را درک کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در نوعی جمع بندی از این بخش سخنانشان افزودند: انقلاب، کشور را از فلاکت و ملت را از حالت توسری‌خوری و ذلت خارج کرد و ملت امروز سربلند و سرافراز، به تأثیرگذاری در همه امور مشغول است و این بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب است.

بخش دوم سخنان مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به «آسیب شناسی انقلاب» اختصاص داشت.

ایشان مهمترین آفت همه انقلاب‌ها را «ارتجاع» به معنای سست‌شدن، توقف و بازگشت به اوضاع قبلی خواندند و خاطرنشان کردند: تقریباً همه انقلاب‌های شناخته شده جهان در همان سالهای نزدیک به این بلیّه دچار شده اند.

رهبر انقلاب اسلامی، استحکام و استمرار شعارهای اصلی انقلاب را در طول چهار دهه اخیر بی‌نظیر خواندند اما هشدار دادند: خطراتی انقلاب را در معرض آسیب قرار می دهد.

ایشان «حرکت به سمت اشرافی‌گری»، «دل سپردن به طبقات مرفه به جای توجه به مستضعفان و قشرهای ضعیف» و «تکیه و اعتماد به خارجی‌ها به جای تکیه بر مردم» را نمونه های حرکت  ارتجاعی خواندند و تأکید کردند: نخبگان جامعه حواسشان جمع باشد، مدیران کشور به‌شدت مراقب باشند و مردم هم با حساسیت، رفتار ما مسئولان و مدیران را تحت نظر داشته باشند تا اینگونه حرکات ارتجاعی در کشور اتفاق نیفتد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای روی کار بودن «آدم‌های سابقاً انقلابی» اما عوض‌شدن خط و راه انقلاب را به معنای ارتجاع دانستند و خاطرنشان کردند: انقلاب نشده است که عده ای بروند و ما بیاییم، بلکه انقلاب یعنی دگرگونی، تغییر مسیر و حرکت به سمت اهداف والا که اگر این اهداف فراموش شود، انقلاب معنایی ندارد.

ایشان، انقلاب اسلامی در سال ۵۷ را آغاز تغییر و حرکت اصلاحی در جامعه برشمردند و افزودند: انقلاب در سال ۵۷ تمام نشد بلکه آغاز شد و این حرکت باید عمیق تر، گسترده تر و خردمندانه تر ادامه یابد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با انتقاد از کسانی که از تعبیر «انقلابی» برداشت منفی می کنند، افزودند: نظام اداره کشور و اصول قانون اساسی باید محترم شمرده شود و کسی نباید تصور کند که انقلاب بدون نظام امکان تحقق دارد.

ایشان تأکید کردند: این خطاست که برخی تصور کنند به اسم انقلاب باید به همه‌چیز و به همه حوادث و بخشهای نظام اسلامی زبان انتقاد و اعتراض داشت، زیرا انقلاب یعنی باید نظام اسلامی، مردم‌سالاری دینی و نظام امت و امامت با هدف‌ها و جهت‌گیری انقلابی باشد.

رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از رایج بودن سکه انقلاب و انقلابی گری در میان مردم و وجود پرشمار مدیران حقیقتاً انقلابی افزودند: به فضل الهی، جمهوری اسلامی تاکنون از نگاه طاغوتی به مردم دور بوده است و بعد از این هم با حساسیت مردم و مسئولان دور خواهد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای این بخش از سخنانشان را با این جملات مهم و تعیین کننده پایان دادند: «اشرافی‌گری و امتیاز طلبی مسئولان»، «بی مبالاتی به بیت المال» و «بی توجهی به طبقه مستضعف»، حرکاتی ضدانقلابی است و همه تشکیلات نظام باید با این نگاه به سمت اهداف انقلاب حرکت کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سومین بخش سخنانشان در تبیین «اولویت‌های کنونی کشور»، مسئله «اقتصاد» را بسیار مهم دانستند.

ایشان، تکیه بر ظرفیتهای درونی و مردم را راه اساسی حل مشکلات اقتصادی خواندند و افزودند: اقتصاد مقاومتی همانگونه که بارها گفته ایم و همه مسئولان نیز سیاست‌های آن را تصدیق کردند، به معنای محصور شدن در داخل نیست بلکه درون زا و برونگراست بنابراین نگویند می‌خواهیم با دنیا ارتباط داشته باشیم، زیرا ارتباط با دنیا در اقتصاد مقاومتی وجود دارد اما اعتماد و تکیه باید بر مردم باشد نه به بیگانگان.

ایشان بکارگیری استعدادها، ظرفیتها و سرمایه های درونی را نیازمند تدبیر خواندند و افزودند: رونق اقتصاد داخلی نیازمند صادرات خوب، واردات در حد نیاز و جلب سرمایه گذاری خارجی هست اما سررشته و تدبیر کار باید دست مدیران داخلی باشد و کار به بیگانگان سپرده نشود.

ایشان زلزله اقتصادی و ضربه فوق العاده شدید حدود یک دهه قبل به برخی کشورهای پیشرفته شرق آسیا را عبرتی بزرگ خواندند و افزودند: این ضربه که یک شبه این کشورها را به فقر و فلاکت کشاند نتیجه وابستگی به سرمایه خارجی بود.

رهبر انقلاب با اشاره به سود نبردن کشور از اتکاء و اعتماد به خارج در برجام و مذاکرات هسته ای افزودند: ما نتیجه اتکاء به خارجی‌ها را در قضیه برجام مشاهده کردیم و در قضیه مذاکرات هسته‌ای به آنها اعتماد کردیم اما سودی نبردیم البته خوشبختانه مسئولان برخورد خوبی با این مسئله دارند و وزیر امور خارجه که باید از او تشکر کرد، با خباثت آمریکایی ها و به نعل و به میخ زدن اروپایی‌ها، برخورد خیلی خوب و قوی دارد که این راه باید ادامه یابد.

رهبر انقلاب گفتند: باید از بیگانه بهره برد اما نباید به او اعتماد و تکیه کرد چرا که از راههای مختلف بر سرنوشت کشور مسلط می شود و همه مسئولان باید این مسئله بسیار مهم را در کانون توجه داشته باشند.

ایشان، چهل سال زحمت ملت را در شرایط تحریم و فشار، به حرکت بر روی سنگلاخ تشبیه کردند و افزودند: با این وجود، پیشرفت کرده ایم که این واقعیت نشانه توانایی ملت و کشور است.

رهبر انقلاب در تبیین دیگر اولویت‌های کنونی، «ترجیح مدیریت جهادی بر دیوانسالاری» را مورد تأکید قرار دادند و افزودند: قوای مجریه، قضاییه و همه بخشها باید با مدیریت جهادی یعنی پرکاری همراه با تدبیر، کار را دنبال کنند و برای پیشبرد کارها اصطلاحاً شب را از روز نشناسند.

«ترجیح متن مردم به اهداف و منافع جناحی و حزبی» و «اولویت خدمت رسانی به قشرهای ضعیف و مناطق محروم» دو توصیه مهم دیگر رهبر به مسئولان بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در زمینه دفاعی ادامه و نوسازی همه شیوه ها و ابزارها و تجهیزات مورد نیاز امروز و فردای کشور را، دارای اولویت کامل دانستند و افزودند: بدون لحظه ای تردید، کشور باید به سمت هر چیزی که برای دفاع نیاز دارد حرکت کند، ولو همه دنیا مخالف باشند.

رهبر انقلاب اسلامی با انتقاد شدید از دشمنانی که با جنگ افزارهای خود بشریت را تهدید می کنند اما با توان موشکی ایران مخالفت می کنند، افزودند: این مسئله به شما چه ربطی دارد؟ شما می خواهید ملت ایران موشک و دیگر امکانات دفاع از خود را نداشته باشد، تا به او زور بگویید.

ایشان افزودند: ما البته مسائلی همچون بمب هسته ای و سلاح کشتار جمعی را حرام می دانیم اما هر چیز دیگری را که لازم داشته باشیم، با قدرت دنبال می کنیم.

رهبر انقلاب اسلامی در تبیین اولویت‌های اقتصادی نیز، «اشتغال و تولید» را مورد تأکید ویژه قرار دادند و با اشاره به نامگذاری امسال به «اقتصاد مقاومتی؛ تولید – اشتغال» افزودند: در این زمینه البته کارهایی انجام و آمارهایی ارائه شده اما برای تحقق آنچه مورد نظر است، کار و تلاش بیشتری نیاز است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای جوانان و نوجوانان عزیز کشور را به آمادگی ایمانی، علمی و انقلابی فراخواندند و افزودند: جوان موتور پیشرفت حال و آینده کشور است و نسل جوان کنونی که عزم و همت و بصیرتی بیشتر از نسل اول انقلاب دارد، باید خود را آماده شتاب بخشیدن به پیشرفت کشور کند.

رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان، استمرار و استحکام نظام اسلامی با وجود چهل سال توطئه و اقدام دولتهای مستکبر و خبیث را بهترین دلیل  اقتدار جمهوری اسلامی خواندند و تأکید کردند: تهدیدات و حرفها و نقشه های علنی و غیرعلنی دشمنان را می دانیم اما بدون لحظه ای تردید تأکید می کنیم نظام اسلامیِ متکی بر مردم، روز به روز قوی تر خواهد شد و همانگونه که امام خمینی می‌گفت «آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند»

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به تقدیم ۱۰ هزار شهید در این استان از جمله ۱۹ شهید مدافع حرم، گفت: سالروز قیام ۲۹ بهمن ۵۶ برای آذربایجانی‌ها فقط یک مناسبت تقویمی نیست بلکه رجوع به ریشه‌ای است که تا همیشه دست بیعت آذربایجان شرقی را در دستان پرمهر انقلاب اسلامی نگاه  می‌دارد.


حجت‌الاسلام آل‌هاشم خواستار توجه دلسوزانه دولتمردان به مشکلات دریاچه ارومیه شد و گفت: مردم آذربایجان در همه حوادث به درستی راه بر فرصت طلبان بستند و مُهر غیرت و اعتبار خود را بخوبی حفظ کردند.
  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی 

پیام تسلیت در پی حادثه تلخ سقوط هواپیمای مسافربری

در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج و جان‌باختن تعدادی از هم‌وطنانمان در این حادثه، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پیام تسلیتی صادر کردند. متن پیام به شرح زیر است:

بسمه‌تعالی
سانحه‌ی مصیبت‌بار سقوط هواپیمای مسافربری که به جان باختن چندین نفر از هم‌میهنان عزیزمان انجامید دلها را لبریز از اندوه و تأسف کرد. اینجانب مراتب تأثر عمیق و همدردی صمیمانه‌ی خود را با خانواده‌های داغدار آنان ابراز میدارم و صبر جمیل و اجر جزیل برای آنان و رحمت و مغفرت الهی برای جان‌باختگان از خداوند متعال مسألت میکنم. مسئولان ذیربط لازم است همه‌ی تلاش و همکاری خود را برای اقدامهای لازم در این مورد بکار برند و امکان تکریم و تشییع پیکرهای آنان را فراهم سازند.
سیدعلی خامنه‌ای
۲۹بهمن۱۳۹۶

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

پس از خودکشی کاووس سید امامی متاسفانه شاهد بودیم بعضی از مشاوران رئیس جمهور و نمایندگان مجلس از طیف لیست امید و از حامیان دولت  همنوا با شبکه های خارجی در این خصوص واکنش نشان دادند ولی این مستند پرده از اعمال رذیلانه این جاسوسان  که در چند سال گذشته با استفاده از غفلت مدیران دولتی خیانت های گسترده ای به این کشور نمودند بر می دارد .

سوالی که باقی خواهد ماند این است که َآیا مدیرانی که در سایه یِ تساهل و تسامح احمقانه خود و نگاه مثبت به غرب نقش عمده ای در مهیا نمودن زمینه لازم برای فعالیت گسترده این جاسوسان در کشور داشته اند نباید مورد بازخواست و محاکمه قرار گیرند؟؟؟!!



  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

المَعذِرَةُ بُرهانُ العَقلِ .(امام المتقین علی علیه السلام)
 پوزش [از خطا]، دلیل خردمندى است.

( غرر الحکم : ۴۹۷)

جناب آقای روحانی رئیس جمهور محترم ایران اسلامی همانگونه که خود واقفید جنابعالی قبل از دست یافتن به صندلی ریاست جمهوری از حامیان مذاکره با آمریکا بوده اید و در سخنان خود این مطلب را به صراحت بیان نموده اید همانگونه که در تاریخ 23 اردیبهشت 1392 در جمع دانشجویان دانشگاه شریف گفتید:«هر چند بنده معتقدم مذاکره با آمریکا راحت تر از مذاکره با اروپاست چرا که اروپایی ها به دنبال آقا اجازه از آمریکا هستند» و در بخشی دیگر بیان نمودید:«آمریکایی ها کدخدای ده هستند،با کدخدا بستن راحت تر است».

جناب آقای روحانی با این تفکر از ابتدای ورود به پاستور به دنبال تحقق این آرزوی غیر قابل تحقق بودید و بر همین مبنا چند سال از وقت کشور را در مذاکره با شیطان به هدر دادید و در نهایت آن شد که خود به خوبی از میزان خسران آن واقفید .

میلیاردها دلار از دستاوردهای هسته ای را به امید وعده های نسیه شیطان بزرگ،به دست خود نابود ساختید.

قلب راکتور اراک را به خواست دشمنان و به امید وعده های نسیه شیطان بزرگ و یا همان کدخدای جنابعالی با بتن پر کردید.

فردو را نابود ساختید.

جناب آقای روحانی قصد شماتت و سرزنش شما را نداریم ولی همانگونه که خود واقفید تنها دستاورد 5 سال امید بستن به دشمنان انقلاب اسلامی ،فقط و فقط دهن کجی بیشتر دشمنان و در رأس آنها آمریکا به ملت ایران بوده و لذا امیدواریم در رویکردی منطقی و عُقلایی از ملت مسلمان ایران پوزش خواسته و این چند سال باقیمانده از مدت ریاست جمهوری خود را با تکیه بر توانمندی های نخبگان این مرز و بوم به پایان برسانید.

جناب آقای روحانی امیدواریم خود را از طراحی های مختلفی که توسط اتاقهای فکر مسموم برای مشوش ساختن افکار عمومی و عدم پاسخ به درخواستهای واقعی مردم طراحی می شود نجات دهید.

جناب آقای روحانی همانگونه که خود واقفید مشکل این ملت کنسرت ،حضور زنان در ورزشگاها،نعوذ بالله نقد معصومین علیهم السلام،رفراندوم و ... نیست.

جناب آقای روحانی همانگونه که خود واقفید مشکل این ملت بیکاری،حقوق های نجومی،وزیران میلیاردی،واردات بی رویه ی کالا،فساد اداری و ... است.

والسلام



  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

سوالی که در ذهن جمع کثیری از ملت ایران ایجاد شده و متاسفانه کسی هم پاسخگوی این سوال نیست بدین شرح است.

1-چرا و به چه علت باید بعضی از مدیرانی که در دولت جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته می شوند دارای تابعیت دوگانه باشند زیرا چنین اشخاصی حاضر شده اند  برای گرفتن تابعیت -از کشورهایی که عمدتاً متخاصم و دشمن این مرز و بوم بوده و هستند -بسیاری از خواسته های دشمن را قبول نمایند و با این تفاسیر چرا و به چه علت دولتمردان ما این وابستگان به دشمن را در جایگاه های حساس مدیریتی قرار می دهند.

2-چرا فرزندان و همسران بعضی از مدیران و حتی وزرای دولت تدبیر و امید و یا دولت های سابق در کشورهای دشمنِ جمهوری اسلامی در حال زندگی هستند و باید به این آقایان گفت وقتی شما ها به عنوان کارگزاران جمهوری اسلامی ؛ایران اسلامی را در شأن زندگی و یا تحصیل فرزندان خود نمی دانید چرا وبه چه علت در کشوری که سالها با استکبار جهانی در حال نبرد است مسئولیت به عهده گرفته و از سفره ای که با نثار جان صدها هزار شهید مهیا گردیده به ناحق ارتزاق می نمایید و چرا با چپاول سرمایه های ملت بساط عیش و نوش فرزندان خود را در کشورهای دشمن مهیا می سازید .

خواست به حق ملت از نمایندگان در مجلس شورای اسلامی،رئیس جمهور و دستگاه قضایی این است که هر چه سریعتر راه کاری طراحی نمایند که به هیچ عنوان افرادی  که ایران اسلامی را برای زندگی خانواده و یا تحصیل فرزندان خود مناسب نمی دانند نتوانند در مراکز مهم سیاسی و حکومتی از قبیل نماینده مجلس ،پست های وزارتی و معاونت های سیاسی کشور قرار گیرند و به بیان دیگر وقتی فردی در جمهوری اسلامی ،ایران اسلامی را دارای شرایط مناسب برای زندگی و تحصیل فرزندان خود نمی داند بطور قطع و یقین ملت ایران هم چنین افرادی را لایق قرار گرفتن بر مناصب مهم حکومتی ایران اسلامی نمی دانند.

در پایان  امیدوارنم مسئولین ارشد در 3 قوه با ایجاد راهکاری مناسب چنین اشخاصی را که به ناحق از خوان نعمت ایران اسلامی ارتزاق کرده ولی خانواده و فرزندان خود را به کشورهایِ دشمن جمهوری اسلامی گسیل ساخته اند از مناصب مهم حکومتی خلع و افراد شایسته ای که برای عزت و سربلندی ایران اسلامی حاضر به هر نوع فداکاری هستند جایگزین نمایند.

والسلام  

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

به گزارش جهان  نیوز، خبر خودکشی کاووس سیدامامی که در روز 19 بهمن ماه توسط رسانه‌ها منتشر شد باعث تعجب تعداد زیادی از دانشجویان و افرادی که با وی تعامل داشتند گردید ولی مستندات پرونده وی خبر از یک پروژه پیچیده نفوذ در قالب موسسه‌های «زیست محیطی» دارد.

کاووس سید امامی اگر چه عضو هیات علمی دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع) بود ولی خبر خودکشی‌اش ابعاد پنهانی از زوایای شخیصتی این جاسوس دوتابعیتی (ایرانی-کانادایی) را آشکار کرد.

پدر کاووس سید امامی، احمد سیدامامی از سناتورهای رژیم شاهنشاهی بوده که بر خلاف دیگر سناتورهای آن زمان منصوب شخص شاه در حوزه سیاست خارجی دربار بوده و ترددهای بسیاری میان تهران-تلاویو داشته است.

ایرج برهمی مرودشتی، باجناق کاووس سیدامامی نیز از بازداشتی‌های کودتای ننگین نوژه بوده که بعد از محاکمه به دلیل دخالت‌های موثر و خیانت‌های عمیق به کشور، اعدام شده بود.

بر پایه گزارش فارس، کانال‌های ضدانقلاب دیروز تصویری از یکی از اردوهای سیدامامی با برخی از دانشجویان در داخل کشور منتشر کردند که علی رغم اینکه این استاد جامعه شناسی چهره متدینی از خود در دانشگاه امام صادق (ع) ساخته بود، تقیدات نه چندان محکم او را به اصول اولیه اسلام نشان می‌دهد.

در پرونده کاووس سیدامامی بحث جاسوسی برای سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و آمریکا دیده می‌شود و باتوجه به صراحت قانون برای جاسوسان اسرائیل که اعدام در نظر گرفته شده و همچنین به دلیل تعهد بالای سیدامامی به تشکیلات و جهت لو نرفتن شبکه همکار وی در ایران و اهمیت بسیار بالای شبکه مذکور برای آمریکایی‌ها، این شخص تصمیم می‌گیرد در دستشویی زندان خودکشی کند.

کارشناسان بر این نکته صراحت دارند که سیدامامی دوره‌های ضدبازجویی را توسط یک سرویس اطلاعاتی گذرانده و نوع خودکشی او و اعترافات 15 روز بازجویی این فرد، این نکته را کاملا تایید می‌کند.

اگر چه پوشش سیدامامی مباحث محیط زیستی در قالب موسسه «حیات وحش میراث پارسیان» بوده ولی دوربین‌هایی که وی و تیم همکارش در قسمت های مختلف کشور تحت عنوان رصد حیوانات کمیاب کشور و همچنین اکوسیستم گیاهی کشور نصب کرده‌اند، برای رصد مراکز نظامی جمهوری اسلامی خاصه سایت‌های موشکی کشور کاربرد داشته است.

شدت اعترافات جاسوس‌های بازداشت شده در این پرونده بر ضدسیدامامی و همچنین اقراریات وی، ابعاد جدیدی از پرونده «نفوذ محیط زیستی» در کشور را طی روزهای آینده بر ملا می‌کند.

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

مدتی است که خبر دستگیری افراد مختلف در رده های مختلف حکومتی که به عنوان کارشناس بکار گمارده شده اند به یک امر عادی در دولت تدبیر و امید تبدیل شده و متاسفانه این افراد با توجه به وضعیت خوب مالی و داشتن شغل های مناسب  به شغل دوم که همان جاسوسی برای دشمنان انقلاب اسلامی است روی آورده اند ،با تحقیقی گذرا تقریباً مشخص میشود که این افراد اکثراً یا دارای تابعیت دوگانه بوده و یا دارای مدارک تحصیلی از آمریکا و اروپا می باشند؛در خصوص افراد دارای تابعیت دوگانه مشخص است که دلیل جاسوسی این افراد خصوصاً آنهایی که دارای تابعیت آمریکا می باشند تعهدی است  که این افراد به کشور دوم خود داده اند و در این تعهد ملزم شده اند  در هر جایگاهی که در کشور اصلی خود قرار گیرند از منافع کشور دارای تابعیت دوم پاسداری کنند یعنی یک فرد ایرانی دارای تابعیت آمریکا به دولت آمریکا تعهد داده در هر پست مدیریتی که در ایران اسلامی قرار گیرد حافظ منافع آمریکا باشد.

در خصوص تحصیل کردگان در خارج کشور هم باید بررسی شود سرویسهای امنیتی چنین کشورهایی چه پروسه ای را طی می کنند که دانشجوی تحصیل کرده ی ایرانی در فلان کشور آمریکایی و اروپایی در نهایت تبدیل به یک مهره یِ جاسوسی در کشور خود می شود.

با نگاهی به جاسوسان هسته ای دستگیر شده مشخص می شود این افراد که نقش ویژه و فعالی در تیم مذاکراتی وزارت خارجه در قضایای برجام بعهده داشته اند دارای تابعیت دوگانه بوده که در این خصوص می توان به سخنان جناب آقای کریمی قدوسی عضو کمیسیون امینیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص این افراد استناد نمود ایشان در خصوص جاسوسان هسته ای دستگیر شده چنین می گویند : آقای دری اصفهانی که حتی در خزانه داری آمریکا هم سمت داشته و حقوق بگیر انگلیس هم بوده همزمان دارای تابعیت کانادا و انگلیس و آمریکا بوده ،نفر دوم آقایی به نام مشکور کارشناس بخش حقوقی برجام دارای تابعیت فرانسه بوده نفر سوم فردی به نام رمضانی در دانشگاهی تحصیل کرده که فارغ التحصیلان آن به صورت تخصصی جاسوسی را فرا می گیرند و .... 

در خصوص دستگیر شدگان محیط زیست می توان به اشخاصی چون مراد طاهباز تاجر و فعال محیط زیست دارای تابعیت دوگانه از  ایران و آمریکا که با روی کار آمدن خانم معصومه ابتکار به عنوان ریاست سازمان محیط زیست نام برد ؛ ایشان از ابان 1392 به عنوان یکی از شرکای پروژه حفاظت (یوز ایرانی ) شناخته شد این فرد علاوه بر ساخت وساز در آمریکا و رژیم صهیونیستی مدیریت و توسعه قمار خانه های آمریکا را هم در کارنامه خود داشته یا آقای کاووس سید امامی که پس از دستگیری در زندان خودکشی کرده دارای 4 مدرک تحصیلی از آمریکا بوده 1- دکترای جامعه شناسی از دانشگاه ارگان آمریکا (1370) 2- فوق لیسانس جامعه شناسی از همان دانشگاه (1367) 3- فوق لیسانس امور بین الملل از دانشگاه اوهایو آمریکا (1355) 4- لیسانس جامعه شناسی از دانشگاه اوهایو آمریکا (1354) .

در پایان امیدواریم تمامی نامهای برده شده از مظان جاسوسی و اتهام تبرئه شوند ولی ذکر این نکته ضروری است با توجه به کینه و عداوت دشمنان انقلاب اسلامی چرا و به چه علتِ منطقی و عُقلایی افراد دو و یا چند تابعیتی که بهترین مهره برای دشمنان انقلاب اسلامی برای خیانت و جاسوسی به کشور خود می باشند در مراکز حساس حکومتی بکار گمارده شوند مگر در ایران قحط الرجال است که دولت از چنین مهره های خطرناکی در مراکز حساس حکومتی استفاده نماید و یا چرا فرزندان مدیران ارشد جمهوری اسلامی ایران به بهانه های واهی تحصیل و یا زندگی در کشورهای دشمن ایران اسلامی به سر می برند و آیا چنین مدیرانی لیاقت داشتن مسئولیت در جمهوری اسلامی را دارند،به عنوان مثال دختر و داماد حسین فریدون برادر رئیس جمهور در انگلیس،فرزند خانم ابتکار به همراه خانم خود در آمریکا ،یکی از دختران رئیس جمهور در اتریش،2 فرزند وزیر نفت در حال تحصیل در خارج کشور و  همچنین داماد وزیر نفت در خارج از کشور مشغول کار و ...

والسلام

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

  • سید ابراهیم میرپورفرد
  • ۰
  • ۰

بسمه تعالی

  • سید ابراهیم میرپورفرد